Националният осигурителен институт (НОИ) обнови официалната си интернет страница (www.nssi.bg), съобщиха

...
Националният осигурителен институт (НОИ) обнови официалната си интернет страница (www.nssi.bg), съобщиха
Коментари Харесай

НОИ вече предоставя възможност за безпроблемен достъп от всички електронни устройства

Националният застрахователен институт (НОИ) обнови формалната си интернет страница (www.nssi.bg), оповестиха от института.

Сайтът към този момент дава опция за безпроблемен достъп от всички електронни устройства. Освен за влизане през компютър, са създадени версии за прилагане през мобилни телефони и таблети, като дизайнът на всяка една от тях е съгласуван с условията на съответното устройство. Осигурен е и достъп за хора със характерни потребности.
 
Съдържанието в актуализирания уебсайт на Национален осигурителен институт е проведено по комфортен и прагматичен метод, с фокус върху главните групи консуматори, като сервизната информация е групирана по логически и елементарно наличен метод. 

На началната страница са изведени най-посещаваните рубрики и е обезпечен пряк достъп до електронните услуги на института. В рубриката „ Важно “ участват и други постоянно употребени страници, което подсигурява положителната ориентировка на потребителите и в допълнение усъвършенства подвижността на платформата.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР